Links

Fossiel.net

Deze website is in 2002 opgezet omdat goede informatie over fossielen zoeken zeer schaars is. Met deze website kunnen fossielen zoekers gemakkelijker contact leggen met anderen en kan iedereen gemakkelijk goede informatie over het fossielen verzamelen vinden.
>>> http://www.fossiel.net

 

GoMagma

Always been fascinated by the forces of Nature? Also been thrilled by these fire blazing mountains when you were a kid? Never had the opportunity to really visit one? We take you to extraordinary places.
>>> http://www.gomagma.nl

 

Museon

Tijdens het museumbezoek biedt MuseOnline de bezoeker extra informatie die aangepast is aan de leeftijd en de interesses van de bezoeker. Zo wordt elke bezoeker op zijn eigen manier aangesproken.
>>> http://www.museon.nl

 

Museonder

Ooit wel eens letterlijk en figuurlijk een kijkje onder de grond genomen? Dat kan in het Museonder op de Veluwe.
>>> http://www.hogeveluwe.nl/page.asp?id=6

 

Naturalis

Het natuur-historisch museum van Nederland.
>>> http://www.naturalis.nl

 

Natuurinformatie (zoeken)

Natuurinformatie.nl biedt biologische en geologische informatie.
Via 'zoeken' zijn 5000 artikelen op te vragen, of is een vraag te stellen aan een expert. De blokjes tonen een thematische greep uit het artikelaanbod.
>>> http://www.natuurinformatie.nl/asp/page.asp?alias=natuurdatabase.nl&id=i000016

 

Natuurkaart Nederland

Voer een postcode in om een natuurgebied te zoeken binnen een straal van 25 km, of klik in één van de kaarten, of klik op een naam.
>>> http://www.natuurkaart.nl/

 

Oertijdmuseum

Het Oertijdmuseum ofwel Dinosaurusmuseum te Boxtel heeft veel te bieden voor jong en oud. Er zijn meerdere educatieve speurtochten en op een aantal computers oertijdspelletjes en puzzels te doen.
>>> http://home.planet.nl/~oertijdmuseum.degroenepoort/

 

Orphax

Musical mind trip

>>> http://www.orphax.com

 

Seismic Images

Fotoverslagen van de avontuurlijke reizen van Maarten Papo.
>>> http://www.seismicimages.com

 

Trees for Travel

Het deel van ons energiegebruik waarvoor we toch nog fossiele brandstoffen nodig hebben, kunnen we compenseren. Dat doet Trees for Travel met de aanplant van bomen en de ontwikkeling van duurzame energie in ontwikkelingslanden.
>>> http://www.treesfortravel.nl

 

Als u een website wilt aanmelden voor deze linkpagina kunt u dat doen via dit invulformulier. We nemen alleen inhoudelijk relevantie websites op. We kunnen u dus geen garantie geven dat uw website, of een pagina daaruit, zal worden opgenomen.