Avontuurreis

Op zoek naar het einde van de wereld

Soms is het lekker om even uit te waaien. Maar soms is het lekkerder om op zoek te gaan naar je eigen grenzen. Veel geologische onderwerpen en streken die geologisch en landschappelijk interessant zijn, lenen zich erg voor een stevig avontuur met terreinwagens en survival elementen.

Een tocht door het binnenland van IJsland. Ronkende motoren. Een rit langs vulkanen en ijsschotsen. Een voorbeeld van barre omstandigheden en prachtige geologie. Helemaal als u voor een winters weekend zou kiezen.

Als incentive is zo'n avontuur ook interessant. We kunnen voor u het avontuur goed afwisselen met lekker eten en voldoende ruimte om met collega's zaken te bespreken.

Natuurlijk kunt u met familie of vrienden ook zo'n avontuurlijke activiteit aanvragen. En voor zo'n ervaring hoef je ook niet naar IJsland. Ook in Nederland, België en Duitsland zijn voldoende avontuurlijke, geologische trips te organiseren voor uw groep.

  • IJsland outlaw tour

    Een avontuurlijke reis voor iedereen die het een uitdaging vindt om met een jeep (4x4) de ruige natuur en onverwachte schoonheid van IJsland te verkennen.
  • Naar het einde van de wereld

    Wel eens gedroomt van het einde van de wereld? In Kyrgyzstan krijg je een indruk van hoe het er uit zou kunnen zien.